La Gent Gran d’Avinyonet del Penedès us desitja #UnGranNadal

22 de desembre de 2017

La Gent Gran d’Avinyonet del Penedès ha estat el col·lectiu escollit per la regidoria de turisme com a protagonista de la felicitació de Nadal de 2017. Una vintena dels seus representants han participat com a protagonistes en una història de ficció molt especial adreçada als més joves i on la relació amb les noves tecnologies juga un paper essencial. El curtmetratge, titulat #UnGranNadal, ja està disponible a les xarxes socials de Turisme Avinyonet a Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.

La relació amb les noves eines de comunicació es creuen a la vida quotidiana d’un grup d’avis i àvies d’Avinyonet. Així, doncs, situacions rutinàries, com ara preparar l’esmorzar, un trobada informal en un banc o el moment previ a l’inici de la sèrie televisiva de la tarda es barregen amb l’ús de les xarxes socials o el consum de contingut mitjançant plataformes d’internet. Aquest és el fil conductor del conte de nadal amb el qual Turisme Avinyonet felicita les festes aquest 2017, que té com a  protagonistes a una vintena de representants del grup de Gent Gran del municipi. El curtmetratge finalitza amb una frase coral on es reivindica el valor familiar de les festes, alhora que es fa un clam als més joves a iniciar un acostament tecnològic intergeneracional.

Aquest treball és hereu de dos anys de felicitacions nadalenques audiovisuals al municipi, una tradició iniciada el 2015 amb la participació dels cellers locals a la Font de la Canya i que l’any passat va tenir com a protagonistes els alumnes del CEIP d’Avinyonet del Penedès en forma de mannequin challenge.

#UnGranNadal està ja disponible als canals de Turisme Avinyonet a les xarxes socials en els següents enllaços:

YouTube: https://youtu.be/qdR6v-ttnns

Facebook: https://www.facebook.com/turismeavinyonet/

Twitter: https://twitter.com/visitaavinyonet

Instagram: https://www.instagram.com/visitaavinyonet/

Altres noticies d’actualitat