XII Cursa solidària País del Cava

16 d'octubre de 2018

El proper diumenge 28 d’octubre es celebrarà la XII Cursa solidària País del cava que com cada any organitzen la Confraria del Cava de Sant Sadurní i Octagon Esedos S.L.

La sortida de la cursa és a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca a les 10:00 i l’arribada al Pla d’en Mestres de Sant Sadurní d’Anoia. També com és habitual hi col·labora Avinyonet del Penedès amb el premi “Avinyonet, l’origen de la vinya” que consta d’un lot de productes del municipi per al primer de cada categoria (10 lots en total) i dues entrades per a la visita al monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs per als 100 primers a arribar a la meta.

Com cada any la cursa té una distància de 13’4km que transcorren per les carreteres C-15 i C-243 i s’hi pot participar caminant o corrent. El trànsit estarà tallat i es dona un temps màxim de 3 hores per finalitzar-la.

Els passos a seguir per inscriure’s son els següents:

  1. Accedir a https://runedia.mundodeportivo.com/carrera/cursa-solidaria-pais-del-cava-2018/20180846/
  2. Omplir degudament el formulari d’inscripció.
  3. Efectuar el pagament seguint les indicacions del sistema.
  4. Imprimir el comprovant d’inscripció per presentar a la recollida del dorsal.

Les inscripcions es tancaran el 23 d’octubre de 2018 o quan s’arribi als 2.000 participants.

El preu de la inscripció és de 10€, íntegrament destinats a La Marató de TV3.

Per als participants, la organització ofereix autobusos llançadora que faran el recorregut Sant Sadurní d’Anoia – Vilafranca del Penedès – Sant Sadurní d’Anoia. El primer servei començarà a les 8:00h a Sant Sadurní i l’últim autobús sortirà també des de Sant Sadurní a les 13:30h. Els punts de recollida dels participants seran al C.A.P. de Sant Sadurní (C/ Gelida sn) i la parada d’autobús del carrer de Santa Clara de Vilafranca del Penedès.

Hi haurà 3 punts d’avituallament, un a La Granada (aigua i fruita), un altre a Subirats/Sol i Vi (aigua i fruita) i un darrer a l’arribada a Sant Sadurní d’Anoia (Aquarius)

Des d’aquí animar a tothom a participar-hi ja sigui corrent o caminant i a col·laborar amb aquesta iniciativa que cada any recapta fons per a la Marató de TV3.

Altres noticies d’actualitat