Viu el dilluns de Pasqua a Avinyonet del Penedès

23 de març de 2016

Avinyonet del Penedès et proposa un intens dilluns de Pasqua amb activitats a dos dels nostres nuclis, Sant Sebastià dels Gorgs, on té lloc l’Aplec de Llinda, i Cantallops, on es celebra la Paella de Pasqua.

 

La Societat Cultural Els Gorgs, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, organitza el tradicional Aplec de Llinda. L’activitat arrencarà a les 12 del migdia amb la Missa a la Capella de la Mare de Déu de Llinda. A partir de les 13 hores, tindrà lloc una ballada de sardanes i, com a cloenda de la jornada, a les dues, un dinar popular. El preu del ticket és de 12 euros (la mateixa jornada) o bé 8, si es reserva anticipadament fins el 22 de març (trucant la Lidya al 648 624 523 o bé la Júlia al 690 608 641).

 

A les 12 del migdia del dilluns, la sala del centre a Cantallops serà seu de la Paella de Pasqua, diada gastronòmica oberta a tothom. El preu del ticket és de 12 euros (adults) i 6 euros (nens), que s’han d’adquirir obligatòriament de forma anticipada a la sala del centre fins el dimecres, 23 de març (o bé trucant la Francina al 93 897 07 53). L’organització posarà pica-pica, refrescos, vi, cava, licors, música i, per descomptat, l’arròs. Tú només cal que portis els plats, gots, coberts i la teva mona de pasqua per postres. Per tancar la vetllada tindrà lloc un bingo popular.  

Altres noticies d’actualitat