Torna la Caminada de l’origen de la vinya

9 de novembre de 2018

El proper diumenge 18 de novembre no us perdeu la segona edició de la Caminada de l’origen de la vinya. La marxa recorrerà els pobles del municipi  tot gaudint d’una activitat saludable, l’entorn del municipi i la millor companyia.

Què és? Una caminada gratuïta que recorrerà els 6 pobles d’Avinyonet del Penedès amb un recorregut total de 20 quilometres i una durada total prevista de 5 hores amb parades incloses.

Com funciona? Tot participant pot començar la caminada des de qualsevol dels diferents pobles sense restricció. Només cal consultar l’horari de sortida de cadascun d’ells i ser puntual a l’horari de sortida del poble que hagi escollit. No cal inscripció.

Com tornaré al meu lloc d’origen? A l’arribada a Sant Sebastià dels Gorgs hi haurà un servei d’autocar per retornar a tothom al seu lloc d’origen.

Què cal portar? Una motxilla amb l’esmorzar (si es passa per Can Mitjans) i cantimplora amb aigua, calçat adequat i provat i moltes ganes de passar-ho bé.

 

Més informació

El ritme serà +/- 4 quilometres hora.

Hi haurà una parada a cada poble per reposar amb avituallament inclòs  (beguda, fruits secs i fruita). A Can Mitjans la parada serà de 25 minuts per esmorzar (cadascú se’l porta).

Per a fer-ho més divertit, darrera el full promocional hi trobareu un requadre on les entitats culturals de cada poble us segellaran per poder certificar el vostre pas per aquest punt.

  Hora de sortida Descans Distància acumulada
Trobada i indicacions

(L’Arboçar)

7:30    
L’Arboçar

Pista poliesportiva

8:00   0
Can Mitjans

Local social

9:45 0:25 5’30 km
Les Gunyoles

Era de la Roca

11:10 0:10 10’20 km
Avinyó Nou

Plaça de la Font

11:45 0:10 11’80 km
Cantallops

Plaça Nova

12:40 0:15 14’30 km
Sant Sebastià dels Gorgs

(FINAL)

  20 km

IMPORTANT: Cal ser puntual a l’horari de sortida del punt escollit!!

Notes

L’organització no es fa càrrec de qualsevol lesió que es pugui patir durant la caminada, només es fa responsable de portar-vos pel bon camí. La participació és voluntària.

Tot participant manifesta trobar-se físicament apte per realitzar l’activitat.

La participació comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal per a la difusió i promoció de l’acte o actes futurs als mitjans oficials de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès (publicacions, webs i xarxes socials).

Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats durant tota la sortida d’un adult responsable o tutor legal.

Els participants que portin animals de companyia els hauran de portar lligats durant tota la jornada obligatòriament.

L’organització disposarà d’un vehicle de suport durant tot el trajecte.

L’activitat estarà cardioprotegida.

En cas de pluja o força major l’organització es reserva el dret de suspendre l’activitat total o parcialment i n’informaria pels canals digitals habituals.

 

Altres noticies d’actualitat