Ruta #VIQUET els origens del vi i el cava

El #VIQUET és un tiquet combinat que permet l’entrada a cinc espais que promouen el patrimoni de les cultures del vi i el cava del Penedès a un preu reduït de 15€.

Equipaments participants:

Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges

Centre d’Interpretació del Cava La Fassina de Sant Sadurní d’Anoia

Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya DO Vinífera d’Avinyonet del Penedès

Museu d’Arqueologia de Catalunya-Olèrdola

VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya 

El Viquet s’adreça al públic amant del vi, de la cultura, del paisatge i del patrimoni per fer-los descobrir un patrimoni cultural ric i sorprenent que ha llegat al Penedès una tradició vitivinícola de 3000 anys d’història.

Com funciona?

En el moment de la compra, l’usuari rep un Desplegable que inclou informació dels cinc establiments, així com un mapa amb la seva localització. A partir de la primera visita, l’usuari disposa d’un any per visitar tots els establiments. A mesura que visiti els diferents espais el seu passaport s’anirà segellant fins a completar la ruta. L’ordre de visita és indiferent. Si es completa la proposta en el termini establert, cada visitant obtindrà un obsequi ben especial: una ampolla de vi, cava o malvasia del municipi, i entrades i descomptes a activitats programades pels espais organitzadors.

El Viquet es pot comprar a la taquilla dels establiments participants i també online, accedint al web www.entrades.vinseum.cat