Presentada la XIII Cursa solidària País del Cava

18 de setembre de 2019

Ahir es va presentar la XIIIa edició de la Cursa Solidària País del Cava, que se celebrarà el proper diumenge 27 d’octubre.

ES MANTÉ EL FUNCIONAMENT

 El tret de sortida es donarà a les 10h del matí a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca i recorrerà els 13,4 quilòmetres que separen la Capital del Vi, Vilafranca del Penedès, de la Capital del Cava, Sant Sadurní d’Anoia, passant per La Granada, Avinyonet del Penedès i Subirats.

La Cursa es podrà fer tant caminant com corrent i es disposarà d’un màxim de 3 hores per a realitzar tot el recorregut. Hi haurà tres punts d’avituallament durant el trajecte i es mantindrà el servei d’autobús que trasllada gratuïtament els corredors que es vulguin desplaçar des de Sant Sadurní fins a Vilafranca, així com el trajecte invers un cop finalitzada la cursa. En acabar, a més, els corredors adults seran obsequiats amb una copa de cava.

LES NOVETATS DE L’EDICIÓ 2019

 La principal novetat d’enguany és que el preu de participació inclourà una samarreta tècnica de la Cursa. Inscriure’s costarà 14€ i tots els beneficis aniran destinats a sumar al marcador de la gala de la Marató del 15 de desembre, que aquest any recapta fons per a  la investigació sobre les malalties minoritàries.

LES INSCRIPCIONS

El formulari d’inscripcions el trobareu en aquest enllaç: https://tretzesports.com/curses2/formulari/#/inscripcio/898

Les inscripcions estaran obertes fins el dimecres 23 d’octubre, però els participants que vulguin tenir el seu nom al dorsal hauran d’inscriure’s abans del dilluns 21 d’octubre.

Us animem a tots a participar-hi!

Altres noticies d’actualitat