Noves rutes senyalitzades per Avinyonet

13 de març de 2015

Els amants de la Btt i el senderisme estan d’enhorabona.

Avinyonet del Penedès ha rebut una ajut que permetrà senyalitzar de nou els circuits de btt ja existents amb un nou sistema unificat i molt similar a la senyalització d’itineraris de la Diputació de Barcelona i a més, crear 3 nous itineraris per la zona plana del municipi.

Aquests nous itineraris tindran l’inici a Sant Sebastià dels Gorgs i fi a Avinyó Nou. Un passarà per el camí dels xops fins a Cantallops i d’allà per la plana d’en bord fins a Avinyó Nou. El segon pel camí d’Avinyó i travessant per la font de la canya, ben a prop del jaciment ibèric, origen de la vinya a Catalunya, fins a Can Batlle-Artcava i Can Fontanals, la Cades i Avinyó Nou. I el tercer pujarà fins a Mas Comtal i cap a Avinyó Nou per la carrerada. Aquests tres nous itineraris s’uniran als tres ja existents als circuits de btt i senderisme actuals mitjançant el vial que uneix Avinyó Nou i Les Gunyoles.

Aquesta actuació que està previst acabar-la a finals d’abril completarà el ventall de rutes del municipi amb tres itinerària per la zona plana d’Avinyonet del Penedès que es podran gaudir en família ja que són aptes per a totes les edats i condició física.

Estigueu ben atents a l’apartat Rutes perquè ben aviat us hi podreu descarregar els tracks.

Altres noticies d’actualitat