Nou conveni amb CARAM CARAM!

22 de desembre de 2021

SIGNAT UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB CARAM CARAM! PER LA DINAMITZACIÓ DE L’ESPAI GASTRONÒMIC DEL LOCAL SOCIAL D’AVINYÓ NOU
 
A finals d’aquest 2021 l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Caram Caram! per a la dinamització de l’espai gastronòmic situat a la planta baixa del local d’esquerres, just al costat del DO Vinífera.
 
Aquest acord permetrà que s’hi realitzin activitats tant pròpies de l’empresa com organitzades conjuntament amb l’Ajuntament i entitats i empreses del municipi.
 
A més, l’espai seguirà estant a disposició de qualsevol empresa o entitat local que vulgui realitzar-hi alguna activitat com fins ara.
 
A continuació us deixem el seu missatge de presentació:
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
 
Serem veïns/es 🙌
 
Hola 👋 ens presentem som la Gemma Muray i la Clara Soler creadores de CARAM CARAM! Creem experiències gastronòmiques amb productes singulars i d’artesans de Catalunya🙂
 
Durant l’any 2022, estarem ubicades a l’Espai Gastronòmic del Local social municipal d’Avinyó Nou, al costat del DO Vinífera gràcies a un conveni amb l’Ajuntament i amb l’objectiu de dinamitzar-lo!
 
Ens encantarà conèixer-vos i que ens compartiu idees o motivacions que creieu que es poden reactivar o dur a terme en aquell espai📝.
 
Però també tenim ganes de posar-vos cara i que sapigueu una mica més de nosaltres! Per això us proposem un dia per trobar-nos i fer una copeta / brindis junts.
 
El 23 de desembre a l’Espai gastronòmic del Local social d’Avinyó Nou.
Quan us vagi millor al matí de 11:00h – 14:00h o a la tarda de 18:00h a 19:30h☺️
 
💫A més, aprofitem que venen les festes per compartir-vos els lots de Nadal que em dissenyat aquest any‼️ Si hi esteu interesats/des i el voleu reservar ens podeu contactar per whats app o trucada al 632 92 85 37 i el podreu passar a recollir el mateix dia amb un descompte exclusiu🤗
 
Sabem que Avinyonet té un aire especial i volem que hi passin coses👐

Altres noticies d’actualitat