La Mostra de petits cellers dona el tret de sortida al Microvi 2022

6 de maig de 2022

Aquest passat dissabte 30 d’abril, al nucli de l’Arboçar a Avinyonet del Penedès, va tornar a ser la capital del petit celler amb la Mostra de petits cellers.

La mostra es va omplir de visitants que van poder gaudir de les més de 150 referències de vins i escumosos dels cellers participants, la gastronomia i la música en directe dins el nucli de L’Arboçar de dalt, que es va tornar a engalanar per l’ocasió.

Els cellers participants han valorat molt positivament l’esdeveniment i sobretot poder haver tornat al format habitual un cop les restriccions ho han permès.

També el nou espai per als estands gastronòmics i la música en directe ha estat una de les novetats d’aquesta edició que ja és la 7a, amb una molt bona acollida pel públic.

La regidora de promoció econòmica Núria Catà, ha valorat molt positivament l’esdeveniment i recordant que la Mostra només ha estat el tret de sortida del Microvi-2022 i que queden per davant cinc setmanes amb 8 cites, amb esdeveniments diversos per la promoció del territori i dels seus vins.

El Microvi 2022 continua aquest proper divendres a Can Ràfols dels Caus amb el Tast de vins del Massís del Garraf amb un tast comentat, enguany dedicat al projecte Montombra,  amb la conducció del tast per part de Bruno Tannino, que ja compta amb l’aforament complert des de fa dies, i tot seguit el Tast lliure amb la participació dels cellers Can Ràfols dels Caus, Celler Can Pagès, Celler de l’Hospital de Sitges, Celler Puig-Batet, Clos dels Guarans, Finca Valldosera, Finca Viladellops, Montau de Sadurní, Torre de Veguer, VallDolina Viticultors i Elaboradors i Vega de Ribes on es podran tastar les respectives referències per 10€ i copa de regal. Entrades per al tast lliure a la venda a www.turismeavinyonet.cat/microvi

 

Propers actes Microvi 2022

6 de maig: Tast de Vins del Massís del Garraf (Can Ràfols dels Caus)

Tast comentat – 18:30h – 16€ – COMPLET

Tast lliure – 19:30h – 10€

4 de maig: Tast de vins Naturals (Les Gunyoles) – 19h – 12€

20 de maig: La Nit dels Sumolls (Sant Sebastià dels Gorgs) – 20h – 12€

22 de maig: Caminada i tast entre vinyes Naturvi (Can Mitjans) – 9h – 5€

28 de maig: Visexual (Cantallops) – 22h – 12€

3 de juny: Un Penedès també de grans negres (Mas Comtal) – 19h – 20€ – COMPLET

4 de juny: WineFest (Avinyó Nou) – de 20h a 23h – gratuït

 

Altres noticies d’actualitat