Maridatge de vins i caves d’Avinyonet del Penedès amb productes autòctons. (9 d’abril)

Sopar-Maridatge de vins i caves d’Avinyonet del Penedès amb productes autòctons organitzat per el Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó Nou.

Durant el maridatge es podran degustar els següents vins del municipi amb els respectius plats:

  • Pizzicato 2015 (Mas Comtal)
  • Desig 2015 (Mas Candí)
  • Foresta Marselan 2013 (Vins de Foresta)
  • Rosé “Sublim” (Caves Avinyó)

L’acte serà anemitzat amb música en directe i dinamitzat per Carles Muray, enòleg.

Informació per al participant

Data de l’activitat: 9 d’abril de 2015

Lloc: Centre Cultural i Recreatiu La Parra, Avinyó Nou. (COM ARRIBAR-HI)

Horari: 21:00

Preu: 25€

Mètodes de compra d’entrades: Anticipades al següent enllaç