Microvi 2019

Logo-MICROVI

Compra la teva entrada anticipada aqui

Microvi, organitzat per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, és una aposta per les iniciatives, empreses, paisatge i l’entorn del territori considerat com a l’origen de la vinya.

Totes les activitats se celebraran de l’11 d’abril al 4 de maig de 2019 a diferents espais emblemàtics del municipi d’Avinyonet del Penedès.  Díptic Microvi 2019  Programa acte a acte Programa

La Mostra de petits cellers, acte central de Microvi, enguany reunirà una àmplia representació de petits cellers de tota Catalunya, acompanyats enguany de cellers de diverses zones de producció franceses com a zona convidats (Provença, Borgonya, Beaujolais i Rosselló). Es tracta d’una proposta única a Catalunya, que té com a objectiu donar visibilitat als vins elaborats per petits productors i donar a conèixer les zones, varietats i tipus d’elaboració que els caracteritzen.

L’objectiu és mostrar als consumidors i agents del sector la qualitat i diversitat dels productes dels petits elaboradors, sense interferències, i amb la possibilitat d’explicar directament al visitant cadascun dels projectes.

Microvi pretén convertir-se en un esdeveniment de referència per la promoció dels vins de petita tirada.

A part de la Mostra de petits cellers podeu veure a continuació la resta d’actes que formen part del Microvi 2019.

Tots els actes de Microvi 2019 estan cardioprotegits.

A més, durant totes les dates de realització dels actes de Microvi es podrà gaudir de preus especials als allotjaments rurals del municipi (On dormir).

Per a més informació podeu trucar al 93 897 00 00,  enviar un correu electrònic a info@turismeavinyonet.cat o consultar el Dossier premsa 2019

Microvi 2019 compta amb el suport de L’Obra social la Caixa i Llopartec S.L.

Contenidors Penedès patrocina la imatge de Microvi 2019

Empreses col·laboradores que fan possible Microvi 2019: Suports patrocinis i col·laboracions Microvi 2019