MicroVi, primera mostra de petits cellers

31 de març de 2015

Per al proper mes d’abril s’està organitzant a Avinyonet del Penedès la primera edició de la Mostra MicroVi. Aquesta Mostra està creada amb l’objectiu de dinamitzar el turisme al municipi, fer-lo conèixer i donar-li visibilitat. Per a fer-ho, s’ha buscat que tingui particularitats que la diferenciïn de la resta de fires i/o mostres que ja s’organitzen arreu. La Mostra MicroVi doncs és una mostra de vins de petits elaboradors d’arreu de Catalunya, i en aquesta edició també amb representació del Rosselló i un celler de Galícia, que no tenen espai a grans esdeveniments però que tenen productes i mètodes d’elaboració molt particulars i amb gran valor afegit. El principal objectiu de la mostra per als cellers participants és generar contactes i negoci futur i per altra banda com donar-los a conèixer al públic. La quarantena de cellers preinscrits representen totes les denominacions d’origen de Catalunya i durant aquesta setmana aniran confirmant la seva presència a la mostra.

Al voltant d’aquesta mostra, que es durà a terme el proper 25 d’abril a l’Arboçar, s’estan organitzant diferents actes paral·lels que completaran l’agenda de finals d’abril al municipi i que reforçaran la mostra i la faran més atractiva.

Actes paral·lels:

  • Tast de vins naturals. 17 d’abril al local de la Societat La Torre de Les Gunyoles.
  • Jornada “La comercialització de l’enoturisme en els petits i mitjans cellers”. 21 d’abril al local social municipal de Cantallops.
  • Maridatge de vins i caves del municipi amb productes autòctons. 23 d’abril al Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó Nou.
  • Tast de vins del Massís del Garraf. 24 d’abril al Celler Can Ràfols dels Caus.
  • Espectacle de mapping al Claustre del monestir de Sant Sebastià dels Gorgs. 24 i 25 d’abril al claustre del monestir.
  • Visites al jaciment ibèric de la font de la canya, origen de la vinya a Catalunya. 25 d’abril amb sortida des de la casa de colònies de Sant Pere d’Avinyó.
  • Mostra MicroVi. 25 d’abril a L’Arboçar.
  • WineFest, festa del vi i la música. 26 d’abril a la Plaça de la Font d’Avinyó Nou.

 

Trobareu més informació d’aquests actes a aquesta mateixa web i la compra d’entrades per a tots els actes es pot fer a www.enoturismepenedes.cat o a guixeta en el cas de la mostra.

Altres noticies d’actualitat