El Microvi entrarà en quarantena del 22 d’abril al 31 de maig

4 de març de 2020

A Avinyonet del Penedès no ens aturem i la sisena edició del Microvi ja té dates, aquesta edició tindrà una durada de quaranta dies, iniciant-se el 22 d’abril i acabant el 31 de maig. Totes les activitats ja estan programades per a que tothom gaudeixi del municipi i dels seus actes.

El tast de vins naturals serà l’acte que obrirà el Microvi 2020 el dimecres 22 d’abril a càrrec de l’equip del Celler Mas Candí a Les Gunyoles

Ja entrat el maig, el dissabte 2, es realitzarà la Caminada Naturvi a Can Mitjans, una caminada per a tots els públics, en format d’orientació, per gaudir dels molts camins entre boscos i vinyes del municipi.

El 9 de maig es durà a terme el Maridatge de vins i caves d’Avinyonet del Penedès al Centre cultural i recreatiu La Parra d’Avinyó Nou, un maridatge amb vins del municipi acompanyat per música en directe.

La següent setmana, el dijous 14 de maig, arribarà un nou plat fort amb La Nit dels Sumolls en el fantàstic entorn del Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs que acollirà la major part dels cellers que elaboren amb aquesta varietat autòctona de Catalunya.

La setmana següent, el dijous 21 de maig serà el torn del Tast de vins del Massís del Garraf que enguany estarà enfocat a la història i demografia del Massís. Un cop finalitzat el tast, els assistents aniran a la Sala de botes on podran tastar tots els vins que hi presentin els cellers participants, cellers productors d’aquesta zona reunits en l´entorn inigualable de Celler Can Ràfols dels Caus,.

El dissabte 23 de maig, a Cantallops, arribarà el torn d’una nova edició del Joc de vins amb un nou format on l’astúcia i la diversió dels participants en seran els protagonistes.

Durant la quarantena del Microvi, hi hauran diverses jornades de portes obertes a la Font de la Canya, el centre d’interpretació, totes les visites acabaran amb una degustació de vi o cava.

 

La Mostra de petits cellers tindrà dos formats d’entrada

Són diverses les novetats d’enguany, una d’elles es el format de la Mostra de petits cellers del 25 d’abril, que vol ser més oberta a tots el públics i amb una gran oferta de cellers d’arreu de Catalunya. Al format entrada-forfait ja habitual amb el que es podran tastar els gairebé 200 vins de la mostra, s’hi afegeix el format entrada-degustació, un nou format d’entrada més popular i que inclourà el tast de 2 vins.

El format forfait tindrà el preu de 18€ a taquilla i 15€ si es compra anticipadament fins el 22 d’abril. El nou format degustació tindrà el preu de 10€ i inclourà 2 tiquets per poder tastar vins dels cellers participants.

En els dos casos, l’entrada permetrà entrar al recinte a gaudir de l’ambient  i escoltar la música dels grups que aniran actuant durant la mostra.

 

Winefest, el gran final de festa de Microvi

Finalment i com a gran final de festa, el dissabte 30 de maig es celebrarà la Winefest amb un nou format nocturn on la música del grup Tribut ABBA i el vi dels cellers participants al Microvi seran els grans protagonistes. Entrada oberta a tothom, la música d’un grup que omple allà on va i la possibilitat de gaudir de vins de tots els cellers que hauran participat en els actes del Microvi.

Finalment, el diumenge 31 es clourà la quarantena amb una paellada popular patrocinada per l´Ajuntament com a agraïment a tota la gent d’Avinyonet i que estarà organitzada per les entitats dels diferents pobles que formen el municipi.

Les entrades de tots els actes es podran reservar i comprar a través de la pàgina web d’Enoturisme Penedès.

Altres noticies d’actualitat