El Festival Most 2018 a Avinyonet del Penedès

5 de novembre de 2018

 

 

 

Aquest proper diumenge 11 de novembre a les 12:00 del migdia a la sala d’actes del Centre de dinamització turística local es durà a terme una sessió de cinema del Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. El Festival, arriba enguany a la seva 8a edició amb molta força i Avinyonet ha volgut formar-ne part. Per això, enguany, repetirem com un dels municipis que acollirà una sessió del Festival.

A la sessió es projectarà 40 Hectàrees, la Terra i el Pagès, un documental català del 2017 dirigit per Pep Puig i amb una durada de 73 minuts.

Sinopsi: Deu pagesos del Penedès ens parlen del seu treball quotidià al camp i de la seva manera de relacionar-se amb la terra. Tots ells fan la mateixa feina, però descobrim com al darrere de cadascun hi ha un món que els fa singulars. 40 Hectàrees, la terra i el pagès vol ser l’espai de reflexió d’un col·lectiu sovint marginat, i parteix de la convicció que el millor futur de la terra passa per la supervivència dels nostres pagesos.

La projecció acabarà amb una degustació de vins dels cellers del municipi: Artcava, Can Rafols dels Caus, Caves Avinyó, Mas Candí.

A més hi haurà la possibilitat de visitar el DO Vinífera, Centre d’interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya.

L’entrada a la sessió és gratuïta.

Trobareu més informació sobre l’acte i el festival a www.mostfestival.cat

 

Altres noticies d’actualitat