Exposició: Breu història de la companyia Soler i Sauret de 1925 a 1990

21 de març de 2019

Aquest proper divendres 22 de març a la sala d’actes del Centre de dinamització turística local (Local d’esquerres) es durà a terme l’acte d’inauguració de l’exposició “Breu història de la companyia Soler i Sauret de 1925 a 1990”.

L’exposició ha estat organitzada per el Centre cultural i recreatiu La Parra d’Avinyó Nou i es podrà visita el mateix divendres a partir de les 19:30 i també el dissabte 23 de 17:00 a 20:00 i diumenge 24 de 12:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès.

Soler i Sauret va néixer l’any 1925 amb la fusió de dues línies d’autobusos: una des de l’Avinyonet del Penedès i l’altra des de Vallirana, ambdues fins a Molins de Rei.

L’any 2015 Soler i Sauret va celebrar el seu 90è aniversari i, dins els actes de commemoració, van editar el llibre “Breu història de la companyia Soler i Sauret de 1925 a 1990” amb una petita exposició que l’acompanya que és la que es podrà gaudir durant el proper cap de setmana a Avinyó Nou.

La vinculació de l’empresa amb Avinyonet del Penedès ha estat professional i personal i és per això que Soler i Sauret vol mostrar a la ciutadania un recull de la seva història.

A més durant els horaris d’obertura es podrà gaudir de la presència del cotxe històric de la companyia, l’Òmnibus de la marca Chevrolet anomenat Vehicle nª9 del que trobareu més informació al següent enllaç: http://www.solerisauret.com/la-empresa/bus-historic-chevrolet.html

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de membres de la família propietària i fundadora, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Subirats Sra. Lluïsa Sueiro i Iglesias, l’alcaldessa de Vallirana l’Il·lma. Sra Eva Martínez i l’alcalde d’Avinyonet del Penedès l’Il·lm. Sr Oriol de la Cruz.

Altres noticies d’actualitat