AVINYONET DEL PENEDÈS SUSPÈN EL MICROVI 2020

23 de març de 2020

L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, després d’estudiar diverses possibilitats, ha pres la decisió de cancel·lar la propera edició del Microvi a causa de la pandèmia del covid-19.

El Microvi estava previst que s’iniciés el 22 d’abril i finalitzes el 31 de maig, amb diversos actes entorn del món del vi.

L’Ajuntament, així com la resta de membres que conformen la comissió organitzadora del Microvi, empreses i entitats privades del municipi, i seguint les mesures adoptades tant per la Generalitat com pel Govern central per evitar la propagació del Covid-19, comunica que “no pot més que actuar amb responsabilitat davant d’aquesta situació d’emergència sanitària, i treballar per la seguretat de tots. El Microvi doncs, haurà d’esperar un any per tornar-se a celebrar.”

L’Ajuntament vol agrair a tots els cellers, patrocinadors, col·laboradors, veïns i veïnes i visitants la seva col·laboració i assenyalen que seguiran treballant perquè l’edició del 2021, vingui més reforçada que mai i sigui tot un èxit.

Altres noticies d’actualitat