43a edició del Pessebre vivent parlat de Les Gunyoles

3 de desembre de 2019

Torna a ser aqui el tradicional Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles que s’iniciarà el proper 15 de desembre a la serra de Les Gunyoles en la que serà ja la seva quaranta-tresena edició. Aquesta tradicional proposta, ofereix un total de 13 quadres protagonitzats per actors i actrius que gairebé arriben al centenar.

El Pessebre Vivent Parlat involucra un important nombre de famílies que viuen el Nadal i gaudeixen de la tradició mentre exerceixen d’actors i actrius amateurs. A més la majoria també col·laboren durant els mesos prèvis en la preparació i organització de l’espai, els decorats i el material necessari perquè estigui tot preparat. En total es protagonitzen 9 escenes parlades, del total de 13, entre les quals no poden faltar el caganer, la temptació del dimoni, l’anunciació dels pastors, el naixement o l’arribada dels mags d’orient que sempre és molt esperada pels visitants més menuts.

El preu de l’entrada és de 8€ per als adults i de 4€ per als joves de 6 a 12 anys (menors de 6 gaudeixen d’accés  gratuït). Els bitllets es poden adquirir directament a taquilla, tot i que per estalviar cues es poden comprar per internet a www.pessebresvivents.cat o a www.enoturismepenedes.cat.

Podeu consultar el díptic informatiu al següent enllaç: Díptic Pessebre 19_20

Altres noticies d’actualitat