22è Cap de setmana ibèric

26 de setembre de 2022

Com cada any pel primer cap de setmana d’octubre es presenta una gran oportunitat per conèixer com era la gent de les nostres terres fa 2.200 anys. El Cap de Setmana Ibèric és l’esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important i que atrau més visitants als jaciments ibèrics de tot Catalunya.

Una festa que retorna a la vida els vestigis de fa més de 2.200 anys, oferint un gran ventall d’activitats al voltant de la cultura ibèrica: visites guiades, visites teatralitzades, tallers, reconstruccions històriques, tasts de menjars i de begudes… una varietat d’opcions per tots els gustos i públics!

Cada any s’escull un tema sobre el qual se centrarà aquesta gran festa. Aquest 22è Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a l’enigma de la llengua ibèrica. Us convidem a aprendre tot el que s’ha descobert fins ara entorn aquest fascinant aspecte de la cultura ibèrica, l’escriptura, desenvolupada a partir del segle V aC, la qual continua sent una gran incògnita sense resoldre: la podem llegir, però no sabem què signifiquen les seves paraules!

Feu agenda i aprofiteu per explorar jaciments i consulteu el programa amb totes les activitats del Cap de Setmana Ibèric per veure quina s’ajusta més als vostres interessos. Hi ha activitats per a tots els públics, i recordeu, arreu de Catalunya! PROGRAMA CAP DE SETMANA IBÈRIC 2022

A Avinyonet del Penedès, aquests 1 i 2 d’octubre es podrà visitar de forma totalment gratuïta tant el Jaciment ibèric de la Font de la Canya com el Centre d’Interpretació DO Vinífera amb el següent programa:

Dissabte 1 d’octubre

10:00h Visita guiada al Jaciment realitzada per l’equip d’Arqueovitis

De 10:00h a 13:00h Portes obertes al Centre d’interpretació DO Vinífera

12:00h Visita guiada al Centre d’interpretació DO Vinífera amb tast de vi “Bellaterra” de Cellers Torres

Diumenge 2 d’octubre

De 10:00h a 13:00h Portes obertes al Centre d’interpretació DO Vinífera

12:00h Visita guiada al Centre d’interpretació DO Vinífera amb tast de vi “Bellaterra” de Cellers Torres

Altres noticies d’actualitat