Torna el #CompraAvinyonet

5 de desembre de 2017

Del 6 de desembre de 2016 al 7 de gener de 2018 els comerços d’Avinyonet del Penedès organitzen la campanya de fidelització #CompraAvinyonet.

La campanya consisteix en una butlleta que s’entrega amb la compra a qualsevol dels 16 establiments adherits mitjançant la qual, amb un mínim de 15€ de despesa es segellarà i es podrà gaudir, una vegada cumplimentada, d’un regal exclusiu.

A més, i per acompanyar la campanya, diversos establiments s’han sumat a aquests comerços per guarnir amb un arbre de nadal la seva botiga, celler o restaurant amb targetons de tots els col·laboradors desitjant que passeu unes molt bones festes.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada pels comerços del municipi i també compta amb la col·laboració dels restaurants i cellers.

Establiments adherits:

Artcava celler Can Batlle (Masia Can Batlle), Bar restaurant J.Mena (Avinyó Nou), Bar Ca l’Agustí (Avinyó Nou), Calsoteca S.L. (Avinyó Nou), Celler Tres Tombs (Avinyó Nou), Embotits Mas Caballé (Avinyó Nou), El coixinet de la Sandra (Avinyó Nou),  El rebost de la Maite (Les Gunyoles), Forn de pa Avinyonet (Avinyó Nou), Fruites, vins i caves Cal Baldiri (Coll-Blanch), Moixa (càtering restaurant) (Avinyó Nou), Pollastres a l’ast Avinyonet (Avinyó Nou), Restaurant Cantallops (Cantallops), Restaurant La Vinya L’Origen (Avinyó Nou), Tabacs Ràfols (Avinyó Nou), Xarcuteries i carnisseries Anton (Avinyó Nou).

Col·laboradors:

Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, Celler Mas Candí (Les Gunyoles), Vins de Foresta (L’Arboçar)

Altres noticies d’actualitat