Terra Estelada a Avinyonet del Penedès

16 de maig de 2017

Aquest proper dissabte 2 de maig comença una nova edició del Terra Estelada a Avinyonet del Penedès organitzats per la territorial de l’ANC Avinyonet per la Independència.

Els actes s’inicien el dissabte 20 a Les Gunyoles i continuaran els propers divendres 26 de maig a Avinyó Nou i el dissabte 10 de juny a Cantallops.

 

Dissabte 20 de maig – Les Gunyoles

A les 18:30 a la Societat La Torre – Era de la Roca

SÍ A LA REPÚBLICA CATALANA

Converses obertes amb: Meritxell Serret (Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació), Jordi Turull (President del grup parlamentari Junts pel Sí), Antoni Castellà (Portaveu polític de Demòcrates de Catalunya), Julià de Jòdar (Exdiputat de la CUP), Jordi Pairó (Coordinador d’Incidència Política de l’ANC). L’acte serà conduït per Adrià Alsina (Periodista i cap de premsa de l’ANC).

De 21:00 a 1:00

TAST PEL SÍ – Degustació gastronòmica de vins i caves locals

Participants: Caves Cuscó Berga, Caves Mas Candí, Mas Comtal, Pollastres a l’ast Avinyonet, Restaurant La vinya l’origen i Restaurant “U”.

A les 22:30

CANÇONS DE TAVERNA amb: La Portàtil FM

Amb la col·laboració de: Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, Bosch Marín, Centre de podologia Àlvar Francés, El Coixinet de la Sandra, Farmàcia Salvador Font, Gràfiques Kerpe, Grua Jordi Mata, Instal·lacions Pere Ferret S.L., Kelly Flors, Mobipreu, Pellisa Ràfols, Pneumàtics Ferret, Serralleria P.Gabern i Societat La Torre.

 

Divendres 26 de maig – Avinyó Nou

A les 19:30 al Centre Cultural i Recreatiu La Parra

RAONS PEL SÍ amb: Pere Cardús (Periodista de Vilaweb) – Amb coca i cava per a tots els assistents.

Amb la col·laboració del Centre Cultural i Recreatiu La Parra.

 

Dissabte 10 de juny – Cantallops

A les 18:30 al Centre Cultural i Recreatiu de Cantallops

PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “L’ENDEMÀ” I COL·LOQUI amb: Isona Passola (Directora de la pel·licula i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català)

Tot seguit:

DEBAT: L’ENDEMÀ DEL SÍ amb: Jordi Domingo (Portaveu de la plataforma Constituïm, impulsora d’una proposta de Constitució Catalana) – Amb coca i cava per a tots els assistents.

Amb la col·laboració del Centre Cultural i Recreatiu de Cantallops i Spring Projeccions S.L.

 

 

Altres noticies d’actualitat