Sopar-Maridatge de vins i caves d’Avinyonet del Penedès

Organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó Nou. Durant el maridatge es podran degustar els següents vins del municipi amb els respectius plats.

  • Entrant de formatges variats – Ancestral de macabeu 2016 de Vins de Foresta
  • Especialitats japoneses – Ovella Negra de garnatxa blanca de Mas Candí
  • Cuixa de gall del Penedès farcida de calçots i prunes – Gran Caus negre de Can Ràfols dels Caus
  • Brownie (gentilesa de Llopartec) – Cava brut nature ECO de Vins i caves Cuscó Berga

L’acte estarà amenitzat amb música en directe, i dirigit per Carles Marín Mendicuti, enòleg.

Data: 29 d’abril de 2017

Lloc: Avinyó Nou. (Centre Cultural i Recreatiu La Parra)

Horari: 21 h

Preu: 25€ (aforament limitat). Entrades aqui.