Microvi 2018

Logo-MICROVI

Compra la teva entrada anticipada aquí

Microvi, organitzat per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, és una aposta per les iniciatives, empreses, paisatge i l’entorn del territori considerat com a l’origen de la vinya.

Totes les activitats se celebraran del 13 al 29 d’abril de 2018 a diferents espais emblemàtics del municipi d’Avinyonet del Penedès.  Programa Microvi 2018

La Mostra de petits cellers, acte central de Microvi, enguany reunirà una àmplia representació de petits cellers de tota Catalunya, acompanyats de cellers del Rosselló i enguany com a zona convidada Querétaro, Mèxic. Es tracta d’una proposta única a Catalunya, que té com a objectiu donar visibilitat als vins elaborats per petits productors i donar a conèixer les zones, varietats i tipus d’elaboració que els caracteritzen.

L’objectiu és mostrar als consumidors i agents del sector la qualitat i diversitat dels productes dels petits elaboradors, sense interferències, i amb la possibilitat d’explicar directament al visitant cadascun dels projectes.

Microvi pretén convertir-se en un esdeveniment de referència per la promoció dels vins de petita tirada.

A part de la Mostra de petits cellers podeu veure a continuació la resta d’actes que formen part del Microvi 2018.

Tots els actes de Microvi 2018 estan cardioprotegits.

A més, durant tot el mes d’abril amb la realització dels actes de Microvi es podrà gaudir de preus especials als allotjaments rurals del municipi (On dormir).

Per a més informació podeu trucar al 93 897 00 00,  enviar un correu electrònic a info@turismeavinyonet.cat o consultar el Dossier premsa Microvi 2018

Microvi 2018 compta amb el suport de L’Obra social “La Caixa” i Llopartec S.L.

Contenidors Penedès patrocina la imatge de Microvi 2018

Empreses col·laboradores que fan possible Microvi 2018: Patrocinadors Microvi 2018