La Nit dels Sumolls – Microvi 2018

La nit de Microvi dedicada al Sumoll al claustre del Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs amb la participació dels principals cellers productors de vins amb aquesta varietat autòctona del país.

Cellers participants: Autòcton celler, Can Descregut, Can Ràfols dels Caus, Can Sumoi, Celler Cooperatiu d’Artés -Artium-, Celler Esteve i Gibert, Celler Grau i Grau, Celler la Salada, Celler Mas Candí, Celler Pardas, Celler Solergibert, Clos Lentiscus, Costador, Finca Parera, Jané Ventura, L’Apical, Mas Bertran, Mas dels Clavers – Can Gallego, Masia de la Roqua, Mont Rubí, Sauvella, Sicus, Vins de Foresta, Vinyas d’Empremta, Vinyes de l’Albà i Vinyes Singulars..

El tast serà una immersió a la varietat amb la participació de Josep Sucarrats i Miró, periodista i director de la revista Cuina, i col·laborador de les revistes Sàpiens, Descobrir Catalunya, Time Out BCN, el diari Ara i mitjans com Catalunya ràdio, TV3 i el blog gastronomistas.com.

L’acte és patrocinat per Bosch Marín.

Data: 13 d’abril de 2018

Lloc: Sant Sebastià dels Gorgs. Monestir romànic.  (En cas de mal temps l’acte es traslladarà al Celler Parxet)

Horari: 20h

Preu: 12€ (aforament limitat). Entrades aquí.

Amb la col·laboració de la Societat “Els Gorgs”