Inaugurat el MicroVi 2017 amb el Tast de Vins Naturals

21 d'abril de 2017

El Local de la Societat La Torre de Les Gunyoles va reunir ahir a una quarantena de persones per gaudir del Tast de Vins Naturals, tradicional acte inaugural del MicroVi. L’esdeveniment, conduit per Ramon Jané, del celler Mas Candí, estava dedicat enguany als vins brisats, una tradició que va omplir de color taronja les copes dels assistents.

A les 18h començaven els preparatius per al tast, situant una magnífica taula en forma d’U per donar cabuda als 35 winelovers registrats, el màxim aforament permès. Donada la gran acceptació, aquesta primera proposta del MicroVi va canviar la seva ubicació des de Cal Candi al Local de la Societat, un espai més ampli i que va permetre a tots gaudir amb més comoditat la vetllada.

Al voltant de les 20h va arrencar el tast de la mà del Ramon Jané, de Mas Candí, que va detallar, un per un, els secrets de cada vi escollit, a més de les particulars històries de molts elaboradors, sovint desconeguts per al gran públic i fins i tot aquell de més especialitzat. Les copes es van omplir d’un taronja ple de matisos, amb elaboracions procedents d’Itàlia, França i Geòrgia, aquest darrer país considerat l’origen del cultiu del vi. La cirereta la va posar la proposta del Toni Carbó, del celler La Salada, que va oferir un tast de la seva darrera creació.

Cap a les 21:15h finalitzava un esdeveniment que encara es va allargar gairebé una hora més, enmig de tertúlies informals i la predisposició del Ramon Jané i el Toni Carbó, que van compartir impressions, un per un, amb tots els assistents de la mostra.

El MicroVi continua avui a les 19h amb el Tast de Vins del Massís del Garraf, previst al celler de Can Ràfols dels Caus. Pots comprar les teves entrades anticipades aquí (LINK: http://www.enoturismepenedes.cat/ca/propostes/tast-de-vins-del-massis-del-garraf )

Altres noticies d’actualitat