El Festival Most 2017 a Avinyonet del Penedès

30 d'octubre de 2017

Aquest proper diumenge 5 de novembre a les 12:00 del migdia a la sala d’actes del Centre de dinamització turística local es durà a terme una sessió de cinema del Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. El Festival, arriba enguany a la seva 7a edició amb molta força i Avinyonet ha volgut formar-ne part. Per això, enguany, serem un dels municipis que acollirà una sessió del Festival.

A la sessió es projectarà Vin nature, vin vivant, un documental belga del 2016 dirigit per Rino Noviello i amb una durada de 63 minuts.

Sinopsi: Ja fa uns anys que a la Vall del Loira (França), els viticultors miren de reinventar les formes de l’elaboració del vi i de treballar la vinya. La seva proposta és clara: no emprar productes químics als conreus de la vinya i rebutjar d’addició de sucres, enzims o llevats industrials a l’elaboració del vi.
Aquest retrobament amb els processos tradicionals de la viticultura és alhora una revolució que ha permès a molts cellers petits de trobar la manera d’oferir un vi diferent, fet amb tota la passió i que serveix de reflex de la regió i la gent que l’ha elaborat.
Vin nature, vin vivant visita tota mena de cellers buscant aquestes formes ancestrals de treballar el vi, per descobrir que al darrere de tot plegat hi ha gent apassionada amb allò que fa.

La projecció acabarà amb una degustació de vins dels cellers del municipi: Artcava, Can Rafols dels Caus, Caves Avinyó, Celler Cuscó Berga, Mas Candí, Mas Comtal i Vins de Foresta amb formatges Xerigots.

L’entrada a la sessió és gratuïta.

Trobareu més informació sobre el festival a www.mostfestival.cat

 

 

Altres noticies d’actualitat