El documental Microvi, la gran festa dels petits cellers al Festival Most 2017

30 d'octubre de 2017

El documental Microvi, la gran festa dels petits cellers, gravat durant l’edició 2017 de Microvi per la productora Suport Films, està entre les 38 projeccions escollides per participar al concurs Collita 2017 del Festival internacional de cinema del vi i el cava Most 2017.

La sessió que inclou el documental es projectarà el proper dijous 9 de novembre a les 20:00 a l’Auditori del Vinseum a Vilafranca del Penedès. A més, a la mateixa sessió s’hi durà a terme la projecció de La màgia del vi (episodi de la série Glops) i Chile y Argentina (un episodi de Wineman). Trobareu més informació a www.mostfestival.cat

La projecció acabarà amb una degustació de vins dels cellers d’Avinyonet del Penedès: Artcava, Can Rafols dels Caus, Caves Avinyó, Celler Cuscó Berga, Mas Candí, Mas Comtal i Vins de Foresta amb formatges Xerigots.

Les entrades per a la sessió ja són a la venda al següent enllaç: ENTRADES

A part, està previst un passi del documental al municipi, una vegada acabat el Festival, pel dissabte 18 de novembre a la sala d’actes del Centre de dinamització turística local a Avinyó Nou amb entrada gratuïta per a tots els assistents.

Altres noticies d’actualitat