Arriba la tercera edició de l’Avinyonet Street Market – Mercat de comerç al carrer

11 de desembre de 2017

El proper diumenge, 17 de desembre, tindrà lloc la tercera edició de l’Avinyonet Street Market, un mercat al carrer organitzat pels comerços d’Avinyonet del Penedès per promocionar els seus productes al peu de la N-340.

De les 11:00 a les 14:00, tots els visitants podran passejar per el lateral de la carretera a Avinyó Nou i adquirir els productes de proximitat que els propis comerciants posaran a la venda: embotits artesans, productes d’alimentació, tast i compra de vins i caves, horta, fruites, patchwork,… A més, la Serralleria Pere Gabern farà demostracions de forja tradicional al Museu-taller que tenen a peu de carretera.

Les empreses participants d’aquesta edició són Artcava, El coixinet de la Sandra, Embotits Mas Caballé, Kelly Flors, Pollastres a l’ast Avinyonet, Serralleria Pere Gabern, Vins de Foresta i Xarcuteries Anton.

Durant la jornada es duran a terme sorteigs de diferents productes del municipi per tothom qui compri algun producte en els establiments participants. Per cada compra es lliurarà una butlleta que permetrà participar al sorteig de diferents obsequis que són gentilesa de les empreses participants del municipi.

L’esdeveniment coincidirà amb la Jornada de portes obertes al Centre d’interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya situat als baixos del local social municipal, al carrer Carme nº1 bis. Trobareu més informació al següent enllaç.

Recordeu, diumenge 17 de desembre de 11:00 a 14:00 a Avinyó Nou, no us ho perdeu!

Altres noticies d’actualitat