1a Caminada de l’origen de la vinya

22 de setembre de 2017

El proper dissabte 7 d’octubre no us perdeu la primera Caminada de l’origen de la vinya. La marxa recorrerà els pobles del municipi  tot gaudint d’una activitat saludable, l’entorn del municipi i la millor companyia.

Què és? Una caminada gratuïta que recorrerà els 6 pobles d’Avinyonet del Penedès amb un recorregut total de 19 quilometres i una durada total prevista de 5 hores amb parades incloses.

Com funciona? Tot participant pot començar la caminada des de qualsevol dels diferents pobles sense restricció. Només cal consultar l’horari de sortida de cadascun d’ells i ser puntual a l’horari de sortida del poble que hagi escollit. No cal inscripció.

Com tornaré al meu lloc d’origen? A l’arribada a Can Mitjans hi haurà un servei d’autocar per retornar a tothom al seu lloc d’origen.

Què cal portar? Una motxilla amb l’esmorzar (si es passa per Cantallops) i cantimplora amb aigua, calçat adequat i provat i moltes ganes de passar-ho bé.

Més informació (Programa Caminada de l’origen de la vinya 2017 )

El ritme serà +/- 4 quilometres hora.

Hi haurà una parada a cada poble per reposar amb avituallament inclòs  (beguda, fruits secs i fruita). A Cantallops la parada serà de 25 minuts per esmorzar (cadascú se’l porta).

Per a fer-ho més divertit, darrera el programa hi trobareu un requadre on les entitats culturals de cada poble us segellaran per poder certificar el vostre pas per aquest punt.

Dinar

Des de l’organització es dóna la possibilitat de dinar al Local social de Can Mitjans a l’arribada. El dinar consistirà en amanida i fideuà de peix. Inclou beguda,  postres i cafè. El preu del dinar és de 15€ (infants fins a 12 anys 10€) i les places són limitades. El termini per apuntar-se és fins el dilluns 2 d’octubre (com que l’aforament és limitat recomanem inscriure’s lo abans possible, es tancarà la inscripció pel dinar un cop complert l’aforament disponible de l’espai).

Per inscriure’s al dinar cal fer l’ingrés a un dels següents números de compte indicant el nom i després portar el comprovant de pagament al Local Social d’Avinyó Nou.

Banc Sabadell: ES84 0081 1712 90 00010 11605

Caixa Bank:       ES56 2100 3579 15 25000 00316

Per a les persones que es quedin a dinar, en acabar també hi haurà un autocar que els retornarà al seu lloc d’origen.

 

 

Hora de sortida Descans Distància acumulada
Trobada i indicacions

(St. Sebastià dels Gorgs)

7:30  
Sant Sebastià dels Gorgs Plaça de l’Església 8:00 0
Cantallops

Plaça Nova

10:00 0:25 6’50 km
Avinyó Nou

Plaça de la Font

10:40 0:10 9 km
Les Gunyoles

Era de la Roca

11:05 0:10 10 km
L’Arboçar

Pista poliesportiva

12:25 0:15 14’5 km
Can Mitjans (FINAL) 19 km

IMPORTANT: Cal ser puntual a l’horari de sortida del punt escollit!!

Notes

L’organització no es fa càrrec de qualsevol lesió que es pugui patir durant la caminada, només es fa responsable de portar-vos pel bon camí. La participació és voluntària.

Tot participant manifesta trobar-se físicament apte per realitzar l’activitat.

La participació comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal per a la difusió i promoció de l’acte o actes futurs als mitjans oficials de l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès (publicacions, webs i xarxes socials).

Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats durant tota la sortida d’un adult responsable o tutor legal.

Els participants que portin animals de companyia els hauran de portar lligats durant tota la jornada obligatòriament.

L’organització disposarà d’un vehicle de suport durant tot el trajecte.

L’activitat estarà cardioprotegida.

En cas de pluja o força major l’organització es reserva el dret de suspendre l’activitat total o parcialment (el dinar no es suspendria en cap cas).

 

 

 

 

Altres noticies d’actualitat