17è Cap de setmana ibèric – Brindant amb els ibers

9 d'octubre de 2017

Aquest proper cap de setmana es celebra el 17è Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers, amb activitats gratuïtes per a totes les edats en els principals jaciments ibèrics de Catalunya amb representació d’Avinyonet del Penedès amb el Jaciment Ibèric de la Font de la Canya.

Cada any es selecciona un tema específic del món ibèric, entorn del qual, es dissenyen les activitats. Enguany s’ha triat Tresors líquids de fa 2.200 anys. Al l’activitat hi participen 23 centres que proposen més d’un centenar d’activitats, una manera divertida d’apropar-vos als ibers: reconstruccions històriques, tallers d’experimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica…

El Cap de Setmana Ibèric és una oportunitat única per descobrir o redescobrir el nostre passat, explicat de primera mà per alguns dels millors arqueòlegs del país.

A Font de la Canya podreu participar el proper dissabte 14 d’octubre a les 11:00 a una visita guiada al jaciment de la mà de l’equip d’arqueologia. En acabar us oferiràn una copa de vi.
Lloc de trobada: Celler Artcava- Masia Can Batlle. Més informació: 606 866 979

Programa 17è Cap Setmana Ibèric Ruta dels Ibers

Altres noticies d’actualitat